Northmill Etikettutskrift

Northmill Etikettutskrift är ett enkelt litet program för att skriva ut artiklar från ditt artikelregister till olika typer av etiketter, tex prislappar eller hyllkantetiketter. Programmet integreras med Northmill HUB.

Manualen beskriver hur du konfigurerar programmet och för den lite mer avancerade användaren även hur du kan anpassa utskrifterna i detalj genom att editera de medföljande XML-mallarna.

Välj bland önskat kapitel

Läs mer

Installation & konfigurering

Läs mer

Välja artiklar och skapa printfiler

Läs mer

Anpassade etiketter