Bli en del av oss

Vi söker ständigt efter ambitiösa medarbetare som är passionerade, nyfikna och har rätt inställning. Du behöver inte ha erfarenhet av finansbranschen, utan viktigast är att du gillar utmanarrollen.

 

Lediga tjänster

Junior Product Specialist

Som Product specialist blir du en del av vår växande produktavdelning. Produktavdelningen ansvarar för att fånga upp krav, önskemål och idéer på förbättringar internt från hela organisationen, men även externt från omvärlden.

Onlinemarknadsförare

Som digital marknadsförare med fokus på Content Marketing är du företagets röst utåt och väljer hur vi kommunicerar. En stor del av tiden ägnas åt utformning av text oavsett om det gäller information på hemsidor, i nyhetsbrev eller i något annat forum.

Kredithandläggare

Som kredithandläggare kommer du att utgöra en vital del av företaget. Utan ett fysiskt kontor för kunderna att besöka är kontakten med dig som kredithandläggare extremt viktig för företagets anseende.

SEM/PPC specialist

Som specialist på SEM kommer du att ingå i ett team som just nu utgörs av fyra personer. Du kommer att ta plats på en av Sveriges vassaste marknadsavdelningar och inta en central roll på marknadsavdelningen genom att ansvara för bolagets marknadsföring inom SEM.

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...